trend-house
Gyors és hatékony építkezés SIP rendszerből

Trend -

HOUSE

HOUSE

Gyors és hatékony építkezés SIP rendszerből

advanced

Trend-house

trend-house

SIP TECHNOLÓGIA

SIP

Ha szeretné, hogy háza gyorsan épüljön föl, és a legjobb alapanyagokból

Egy SIP technológiával készült épület falait előre gyártott SIP panelek alkotják. A kiváló hőszigetelési- és statikai tulajdonságokkal rendelkező szendvics panel két OSB lapból áll, melyek közé expandált polisztirolt, ismertebb nevén EPS-t illesztenek egy speciális ragasztó segítségével. Az erős és rugalmas fa szerkezet nemcsak ellenáll az időjárás viszontagságainak, hanem kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal is rendelkezik. Bármely évszakban kivitelezhető a szárazépítés miatt.

Trend-house
SIP

Trend-house
SIP

Ezen eljárással készült házak olcsóbbak, mint az átlagos téglaépítésűek, a fűtési és hűtési költségei is lényegesen kedvezőbbek.
Új, környezetbarát és energiatakarékos építési technológiánkkal már megannyi család számára építettünk igazi otthont. Magát a SIP (Structural Insulated Panels System) panelt a 30-as években dolgozta ki egy amerikai szakember, Frank Lloyd Wright építész, ám csupán a 70-80-as években kezdték el alkalmazni. Mára az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Japánban, Ausztráliában, Nagy-Britanniában, a skandináv országokban és Németországban is széles körben használt technológia, Magyarországon térnyerése töretlen.

Ha házat álmodik magának:

SIP
Trend-house
SIP